ВАШИНГТОН — Юридическият екип, който съветва сина на президента Джо Байдън

...
ВАШИНГТОН — Юридическият екип, който съветва сина на президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Екипът на Хънтър Байдън претегля призовката на Камарата на представителите, докато Джеймс Байдън си сътрудничи с панела на Републиканската партия

ВАШИНГТОН — Юридическият екип, който поучава сина на президента Джо Байдън Хънтър Байдън, обмисля по какъв начин да отговори на призовка, издадена от ръководената от републиканците Камара на представителите Надзорна комисия.

На Хънтър Байдън е издадена призовка при започване на ноември и е свикан да се яви за транскрибирано изявление при закрити врата на 13 декември. Според два източника, осведомени с работата на комисията, Хънтър Правният екип на Байдън към момента не е дал отговор на призовката, с изключение на да удостовери приемането й.

Мълчанието от страна на екипа на Хънтър Байдън идва, защото законните представители на брата на президента Джеймс са в връзка с комисията, споделиха същите два източника. Комисията изиска Джеймс Байдън да се яви на изявление с комисията на 6 декември.

Обичайно е правните екипи от очевидци на Конгреса да договарят параметрите на явяване със чиновници на комисията. Или Байдън може да избере да се пледира на Петия, ако той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР